13 گام آسان برای دکوراسیون اتاق مطالعه دلخواه شما – بخش دوم

13 گام آسان برای دکوراسیون اتاق مطالعه دلخواه شما – بخش دوم

13 گام آسان برای دکوراسیون اتاق مطالعه دلخواه شما - بخش دوم

گام نهم: اجسام رنگی برجسته استفاده کنید

گنجاندن رنگ مورد علاقه خود در دکوراسیون اتاق مطالعه، می‌تواند به آن احساس دوست داشتنی‌تری بدهد. می‌توانید برای برجسته کردن رنگ اتاق از پرده، نقاشی و تابلو استفاده کنید. لوازمی که برای دکوراسیون اتاق مطالعه استفاده می‌کنید، با شما ارتباط می‌گیرند و شخصیت شما را توصیف می‌کنند.

با این حال اتاق را شلوغ نکنید و عمدتا از رنگ‌های خنثی استفاده کنید. به‌عنوان مثال اگر دیوارهای شما سفید و مبلمانتان سیاه است، از پرده‌های چاپ شده استفاده کنید تا کمی به فضا روح بدهد. می‌توانید از یک آباژور یا فرش کوچک مکمل بهره بگیرید.

گام دهم: از دیوار چیدمان استفاده کنید

یک قسمت کوچک از دیوار اتاق مطالعه خود را انتخاب‌ کنید و پوسترها و تصاویری که دوست دارید را روی آن بچسبانید. می‌توانید از یک تخته چوب پنبه برای سنجاق کردن عکس‌ها، بلیط‌ها و بروشورها استفاده کنید. همچنین می‌توانید پوسترهایی از افراد یا مکان‌های موردعلاقه خود را بچسبانید. ایده دیگری که می‌توانید انجام دهید. استفاده از یک ساعت دیواری منحصر به‌فرد است تا نقطه کانونی اتاق مطالعه شما را مشخص کند.

گام یازدهم: از آثار هنری الهام‌بخش در دکوراسیون اتاق خواب خود استفاده کنید

آثاری را انتخاب کنید که الهام بخش شما باشد. این آثار می‌تواند پوسترهای نقل قول انگیزشی یا چاپ‌های قاب شده از شگفتی‌های جهان باشد. می‌توانید مجسمه‌هایی که به‌نظرتان زیبا بود را اضافه کنید. زمانی که اتاق به شما الهام ببخشد مطالع شما سخت‌تر می‌شود و بیشتر برای هدفتان تلاش می‌کنید.

گام دوازدهم: وسایل مورد علاقه خود را جمع‌آوری کنید

اگر وسایلی مانند مجسمه، توپ‌، کارت‌ جمع‌آوری می‌کنید و به اصطلاح کلکسیون دارید، می‌توانید آن‌ها را در اتاق مطالعه خود قرار دهید. می‌توانید آن‌ها در کتابخانه خود جای دهید یا درون یک باکس یادگاری نگه‌داری کنید. این کار به انرژی مثبت درون شما کمک می‌کند.

گام سیزدهم: تقویم یا برنامه زمانی خود را روی میز بگذارید

داشتن یک تقویم جلوی چشمتان به شما کمک می‌کند تا در انجام کارها و تکالیف دقیق باشید. تقویم‌های رومیزی بزرگ بگیرید و برای هر کلاسی که دارید اطلاعات مهم مانند تکالیف خانه و تاریخ امتحانات را یادداشت کنید. می‌توانید تقویم خود را با کدهای شخصی رنگی کنید تا خواندن آن راحت باشد.

دکوراسیون اتاق مطالعه دخترانه با اکسسوری‌های زیبای چوبی

مطمئننا؛ هنوز هم دختران شما در هر سن و سالی به رنگ صورتی علاقه دارند. ترکیب سفید و صورتی، یک ترکیب دلنشین و زیبا برای دکوراسیون اتاق مطالعه دخترانه است که همیشه با استقبال مواجه شده است. استفاده از طرح‌های پاستلی براق و شاین باعث می‌شود این فضا بزرگ‌تر به‌نظر برسد. میز تحریر خود را در کنار پنجره قرار دهید تا هنگام مطالعه، بتوانید از نور طبیعی بهرمند شوید.

می‌توانید از قفسه‌های شناور و متحرک و کشوهای بدون اهرم استفاده کنید تا فضای کافی برای دخیره‌سازی داشته‌باشید. برای زیبایی بصری بیشتر می‌توانید روی میز خود از یک تقویم رومیزی و ساعت شنی استفاده کنید. همچنین انتخاب یک کف‌پوش چوبی، زیبایی اتاق مطالعه شمارا چندین برابر می‌کند.

اگر احساس می‌کنید فضای اتاق خالی است، از گلدان‌های رنگی با گل‌های آپارتمانی طبیعی استفاده کنید اما از رشد و احساسات گل‌ها غافل نشوید! این نوع چیدمان اتاق مطالعه احساس دخترانگی شما را پرورش می‌دهد و قطعا بخش موردعلاقه هر دختری در خانه است.

بهترین رنگ برای اتاق مطالعه، چه رنگی است؟

یکی از مهم‌ترین قسمت‌های طراحی اتاق مطالعه، تعیین رنگ است. انتخاب رنگ نامناسب برای اتاق مطالعه، مانع درست درس خواندن و درست کار کردن شما می‌شود. پس رنگ اتاق مطالعه خود را با دقت کافی انتخاب کنید.

در صورت تمایل می‌توانید برای تغییر دیوارها از کاغذ دیواری استفاده کنید. فرقی نمی‌کند اتاق خود را رنگ کنید یا کاغذ دیواری بچسبانید، در هر صورت بهتر است از رنگ روشن استفاده کنید. رنگ تیره فضارا تنگ‌تر و تیره‌تر می‌کند. استفاده از رنگ‌های روشن و پاستلی فضا را باز می‌کند و نور را منعکس می‌کند. رنگ‌های پیشنهادی ما رنگ‌های آبی یخی، کرم، سبز روشن یا زرد پاستلی است.

جمع بندی

در این مطلب به آموزش اصولی‌ نحوه دکوراسیون اتاق مطالعه در سیزده گام آسان و دکوراسیون اتاق مطالعه دخترانه پرداختیم. امیدواریم نکات ذکر شده در این مقاله برای دیزاین اتاق مطالعه شما مفید باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *