13 گام آسان برای دکوراسیون اتاق مطالعه دلخواه شما – بخش اول

13 گام آسان برای دکوراسیون اتاق مطالعه دلخواه شما – بخش اول

13 گام آسان برای دکوراسیون اتاق مطالعه دلخواه شما - بخش اول

اتاق مطالعه باید فضایی آرامش‌بخش باشد تا بتوان به‌راحتی در آن به کار و مطالعه پرداخت. در صورتی که در خانه اتاقی برای اختصاص دادن به محیط کار و مطالعه دارید، می توانید با چند گام ساده اتاق را بهترین نحو دیزاین نمایید. اما نگران نباشید، اگر اتاق اضافی ندارید، بازهم می‌توانید به دکوراسیون اتاق مطالعه خود در یک گوشه کوچک و دنج بپردازید.

در این مطلب قصد داریم تا با سیزده گام کوچک اما تخصصی، به چیدمان اتاق مطالعه بپردازیم و در بخش پایانی بهترین دکوراسیون اتاق مطالعه دخترانه را طراحی کنیم. با ما همراه باشید تا به شما کمک کنیم سبک دلخواه تان را در طراحی اتاق مطالعه اجرا کنید.

طراحی دکوراسیون اتاق مطالعه در سیزده گام

توجه به دیزاین و چیدمان اتاق مطالعه برای شما و فرزندانتان انگیزه بیشتری برای مطالعه به همراه خواهد داشت. با رعایت این 13 گام به دکوراسیون اتاق مطالعه دلخواه خود دست خواهید یافت.

گام اول: انتخاب یک فضای شخصی برای دکوراسیون اتاق مطالعه

تا حد امکان سعی کنید از فضای استفاده کنید که استفاده دیگری مانند نشیمن یا خواب را نداشته باشد. این‌کار به تمرکزتان هنگام مطالعه کمک می‌کند. اگر در منزلتان اتاق بی‌استفاده‌ای ندارید که از آن به‌عنوان اتاق مطالعه استفاده کنید. فضایی مانند گوشه اتاق، طاقچه یا یک کمد بزرگ را انتخاب کنید. می‌توانید از پرده یا پارتیشن‌ها برای جدا کردن فضای مطالعه از بقیه فضای اتاق استفاده کنید.

گام دوم: در دکوراسیون اتاق مطالعه خود از یک پنجره استفاده کنید

در صورت امکان فضای کاری و مطالعه خود را نزدیک پنجره قرار دهید. اگر اتاق مطالعه شما پنجره دارد، حتما میز مطالعه را نزدیک پنجره قرار دهید. نور طبیعی شما را هوشیار و متمرکز نگه می‌دارد و روشنایی لازم را برای خواندن و نوشتن تامین می‌کند. همچنین می‌توانید در زمان‌های استراحت، از منظره لذت ببرید.

گام سوم: یک قسمت نشیمن برای دکوراسیون اتاق مطالعه خود در نظر بگیرید

اگر اتاق دارید یک قسمت نشیمن اضافه کنید. گاهی اوقات کمی تغییر منظره می‌تواند در مطالعه بهتر به شما کمک کند. اگر بتوانید یک صندلی یا کاناپه راحت روبه‌روی محل مطالعه‌تان قرار دهید، عالی است! در این صورت می‌توانید زمان‌هایی که احساس بی‌قراری می‌کنید محل مطالعه را تغییر دهید و از مبل روبرو استفاده کنید.

گام چهارم: از دکوراسیون مینیمال استفاده کنید

اگر به‌راحتی تمرکزتان بهم می‌ریزد، استفاده از وسایل الگو دار و طرح‌دار را به حداقل برسانید. اتاق مطالعه خود را تا حد امکان مینیمال بچینید. یک میز ساده و یک صندلی راحت انتخاب کنید. از آویزان کردن وسایل تزیینی یا چسباندن پوسترهای زیاد به دیوار و سایر عناصر مزاحم دوری‌ کنید.

گام پنجم: یک میز و صندلی راحت انتخاب کنید

فضای کاری شما مهم‌ترین بخش اتاق مطالعه شماست. اگر در حین مطالعه احساس کمبود جا و ناراحتی می‌کنید. بهتر است میزی را انتخاب کنید که به اندازه کافی بزرگ باشد تا وسایلی که برای مطالعه استفاده می‌کنید مانند لپ‌تاپ و کتاب‌ها را در خود جای دهد.

وقتی روی صندلی می‌نشینید، میز باید در سطحی بین قفسه سینه و کمر شما قرار بگیرد تا بتوانید به‌راحتی آرنج خود را روی آن قرار دهید. صندلی مطالعه باید دارای ارتفاع مناسب و راحتی کامل برای نشستن طولانی مدت باشد. پس بهتر است هنگام انتخاب میز و صندلی دقت کافی را داشته باشید.

اگر دوست ندارید پشت میز کار کنید، پیشنهاد می‌کنیم از یک صندلی راحتی یا یک کاناپه به ‌جای آن استفاده کنید.

گام ششم: نور کافی را تامین کنید

نور کافی برای جلوگیری از خستگی و هوشیاری چشم ضروری است. در طول روز می‌توانید از یک نور طبیعی مثل پنجره استفاده کنید اما در شب نیاز به چراغ مطالعه و لامپ بالای سر دارید. اگر در چیدمان اتاق مطالعه خود از لامپ استفاده می‌کنید، نور را روی میز یا محل کار خود متمرکز کنید. سعی کنید از لامپی با رنگ سفید خنک استفاده کنید و تا حدامکان از استفاده لامپ‌های رنگی پرهیز کنید‌.

گام هفتم: برای وسایل خود فضای نگهداری نزدیک محل مطالعه ایجاد کنید

برای طراحی اتاق مطالعه فراموش نکنید که وسایلی را که برای مطالعه نیاز دارید، مانند چاپگر، رایانه، کتاب‌های درسی، ابزار نوشتن را نزدیک خود قرار دهید تا در مواقع لازم وقت خود ر صرف پیدا کردن آن‌ها نکنید. اما برای اینکه نظم اتاق مطالعه شما حفظ شود بهتر است آن‌ها را در کمد یا قفسه‌ای نزدیک خود قرار دهید یا روی میزتان مرتب بچینید.

گام هشتم: لوازم خود را سازماندهی کنید تا بی‌نظمی ر از بین ببرید

قطعا شما نمی‌خواهید بیست دقیقه را صرف جستجوی نقاله کنید تا تکلیف خود را انجام دهید. لوازم خود را دسته‌بندی کنید؛ به‌عنوان مثال تمام مداد‌ها و خودکارها در دسته‌بندی لوازم نوشتن، قرار می‌گیرند. سپس هر دسته را در قسمت مشخصی از میز مثل کشو قرار دهید. اتاقی که عاری از هرج و مرج باشد، تمرکزتان را افزایش می‌دهد. اگر میزتان کشو ندارد می‌توانید اقدام به خرید کتابخانه یا فایل‌ها طبقه‌بندی کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *